THE BEST SIDE OF ELEKTRISCHE HEFTRUCK

The best Side of Elektrische heftruck

The best Side of Elektrische heftruck

Blog Article

Fulfilled behulp van de assistentiesystemen van Jungheinrich verhoogt u de veiligheid in uw magazijn en verloopt de in- en uitslag van goederen een stuk efficiënter.

Reachtrucks zijn snel en flexibel en hebben dankzij hun ontwerp weinig bewegingsruimte nodig. De gangpadbreedte voor reachtrucks is daardoor kleiner dan die voor heftrucks.

Van projectplanning en implementatie tot service en ondersteuning doorway onze servicemonteurs. Wij krijgen het voor elkaar!

We plannen en ontwerpen een logistiek systeem op maat van uw behoeften, zodat u de kosteneffectiviteit van uw magazijn automatisch kunt verhogen.

Ontdek alles above magazijn automatisering. Van een WMS voor efficiënt orderpicken tot een volledig geautomatiseerd warehouse.

Om kantelen te voorkomen, is de truck voorzien van contragewicht. Dat maakt dat een heftruck vel bewegingsruimte nodig heeft. Afhankelijk van het ontwerp is de truck uitgevoerd met drie of vier wielen.

De mast van een reachtruck kan by using een railgeleiding in de steunarmen van de truck in- en uitgeschoven worden. In ingereachte toestand blijft het lastzwaartepunt binnen de steunpoten. In uitgereachte toestand bevindt de last zich vóór de steunwielen en dient de truck zelf als contragewicht.

Een AMR beweegt autonoom. Dat betekent dat deze robots zelfstandig hun weg doorway het magazijn kunnen vinden. Web als bij AGV’s is het begin- en eindpunt bekend, maar de weg daartussen kan elke keer anders zijn.

De beste producten ontstaan ​​wanneer logistieke experience en ervaring samenkomen. Dat is precies wat onze heftrucks en magazijnstellingen bewijzen.

Kenmerkend voor reachtrucks is de hoge hefhoogte, tegenwoordig tot wel 14 meter. Doordat de chauffeur dwars op de rijrichting zit, is het zicht op de rijweg en werkomgeving maximaal. Reachtrucks zijn vrijwel altijd voorzien van massieve banden. Voor een (sporadische) buiteninzet zijn er speciale reachtrucks leverbaar voor gecombineerd binnen- en buitengebruik.

Trekkers zijn er met capaciteiten tot wel 25 ton en in talloze varianten; zowel handbediend, als instaand model, maar meestal als meerijd-uitvoering. Een trekker kan ook beschikken over een cabine, bijvoorbeeld bij een buiteninzet.

Heftrucks worden gebruikt voor de meest uiteenlopende transporttaken, zoals het verplaatsen van pallets, het verzamelen van goederen of het in- en uitslaan van vrachtauto’s.

Figuring out far more? See our privateness and cookie assertion. By clicking on "I agree" you consent to the use of cookies for the above mentioned functions. Permitted

Trekkers zijn bedoeld om meerdere goederen horizontaal en over grotere afstanden te transporteren. De goederen worden daarbij op aanhangwagens of in rolcontainers geplaatst. Trekkers worden vaak gebruikt voor het bevoorraden van meerdere locaties op een productievloer, voor het transport tussen de productievloer en het magazijn of op luchthavens.

De meest gebruikte heftruck is de vorkheftruck. In tegenstelling tot de stapelaar en palletwagen, zit de chauffeur bij de heftruck óp de truck. Dat maakt de heftruck geschikt voor een meer intensieve inzet. Bovendien zijn de hefcapaciteiten en hefhoogtes van vorkheftrucks groter Heftrucks dan die van stapelaars en kan je dus zware lasten mee verplaatsen.

Jungheinrich is een BMWT gecertificeerd keurbedrijf. Dat betekent dat wij heftrucks & stellingen periodiek keuren volgens de gestelde richtlijnen van BMWT.

Bijvoorbeeld het transport van pallets van de productielijn naar het magazijn of andere soortgelijke repeterende bewegingen. Meerdere soorten heftrucks, zoals de stapelaar, de trekker, de orderpicktruck of de smalle gangen truck, zijn te gebruiken als AGV.

Report this page